ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ο υποψήφιος αγοραστής πριν προβεί στην αγορά θα πρέπει να ενημερωθεί αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, για τον χρόνο παράδοσης, και το κόστος μεταφοράς. Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας, διατίθενται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Επειδή τα στρώματα μας κατασκευάζονται από μηδενική βάση, είναι απαραίτητο για την έναρξη της διαδικασίας της παραγωγής, η επιβεβαίωση της πληρωμής και παραγγελίας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας παραγωγής και εν συνεχεία αποστολής των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του e-shop ή είναι σαφώς εξατομικευμένα, για τα οποία η χρέωση της πιστωτικής κάρτας γίνεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας. Στην περίπτωση αυτή χρεώνεται ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας.
Είναι απαραίτητο να αναφέρετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, απαιτείται κατά την παράδοση των προϊόντων να είναι παρών ο δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας ή ειδικά εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: το 100% της αξίας των προϊόντων. Η μεταφορά δια μέσου web Banking στους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ/BANK SWIFT/BIC

ΠΕΙΡΑΙΩΣ/PIRAEUS BANK SA PIRBGRAA GR46 0172 2130 0052 1308 6688 354

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων, επιβαρύνουν τον αγοραστή.

H παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται όταν επιβεβαιωθεί ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για επιτάχυνση της διαδικασίας παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής και να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας στο bakalidis.orionstrom@gmail.com Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Στον τραπεζικό μας λογαριασμό πρέπει να μεταφερθεί ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας για να εκτελεστεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας. Στις τιμές που αναφέρονται στο e-shop (ηλεκτρονικό μας κατάστημα), συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α. 24%.

Αντικαταβολή: Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο πελάτης καταθέτει το 50% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, και αναγράφει στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό παραγγελίας. Το υπόλοιπο 50% θα μπορεί να πληρωθεί με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας. Οι περιοχές που δεχόμαστε για την πληρωμή του υπολειπόμενου ποσού της συνολικής αξίας 50% με αντικαταβολή είναι σε όλες τις πόλεις της χερσαίας Ελλάδας. Σε απομακρυσμένες περιοχές μόνο κατόπιν συνεννόησης και το κόστος μεταφοράς σε αυτές τις περιπτώσεις θα διαμορφώνεται κατόπιν συμφωνίας με την αντίστοιχη μεταφορική και επιβαρύνει τον αγοραστή. Έξοδα αντικαταβολής δεν υφίστανται.

Με μετρητά από την έδρα της εταιρείας μας Κοσμά Αιτωλού 37, Εύοσμος Θεσσαλονίκης, 56224. Με βάση την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, παραστατικά αξίας άνω των 500 ευρώ προς ιδιώτες και επαγγελματίες με απόδειξη λιανικής η τιμολόγιο, εξοφλούνται μόνο με κατάθεση, έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό η με χρέωση της πιστωτικής κάρτας.